A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtépázta a fákat az időjárás a megyében


Néhol a lángok is felcsaptak a szombati nap folyamán.


Úttestre szakadt egy faág, és a fél útpályát elzárta szombaton hajnalban Debrecenben, a Pallagi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrésszel távolították el - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Beltéri ajtó és a függöny kapott lángra szombat délelőtt Debrecenben, a Sinai Miklós utca egyik társasházának tizedik emeleti lakásában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vödör vízzel oltották el a tüzet.

Lehasadt egy húsz méter magas fűzfa ága szombaton délelőtt Nagyhegyesen a Keleti Főcsatorna közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók dugólétrán át kézi fűrésszel avatkoztak be.

Meghasadt és egy épületre dőlt egy hat méter magas fa ága Derecskén, a Köztársaság utcában szombaton délben. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat. A településen a dr. Mustó Sándor utcában is szükség volt a tűzoltók munkájára, itt egy meggyfát döntött ki a szél.

Nyírmihálydiban a Gelsi úton több kertben égett az aljnövényzet tegnap délután. A nyíradonyi hivatásos, a szakolyi önkormányzati és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Hatvan négyzetméteren égett az aljnövényzet egy családi ház udvarán Berettyóújfaluban, a Wesselényi utcában szombaton kora délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések