Hirdessen itt

Meg akarta erőszakolni féltestvérét, majd megszúrta a nő apósát

A nő sikítozott, segélykiáltásait a szomszédban lakó, 65 éves apósa hallotta meg. 

2022. június 30-án Cs. Tibor félmeztelenül berontott a féltestvére otthonába, majd lehúzta az ágyról a 22 éves nőt. A nő épp a kislányával aludt – írja a Police.hu.

Megragadta a haját és kiráncigálta az udvarra, miközben közölte, meg fogja erőszakolni. A nő sikítozott, segélykiáltásait a szomszédban lakó, 65 éves apósa hallotta meg. 

Miközben közéjük állva próbálta megvédeni, Cs. Tibor egy késsel fejen szúrta, majd elszaladt. A sérült férfit a mentők kórházba vitték, elszenvedett sérülését könnyűnek minősítették, ám a megtámadott testtájék, valamint az eszköz alapján életveszélyes állapot is bekövetkezhetett volna.

Az érdi járőrök megbilincselve állították elő Cs. Tibort. Kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, nem tett vallomást sem, azt állította, hogy nem csinált semmit.

Cs. Tibor 13 évvel ezelőtt már összetűzésbe került a törvénnyel. 2009. szeptember 1-jén este bementek H. Róberttel egy nyugdíjas otthonába, felváltva ütötték, verték, rugdosták, majd megkötözték. Lakását felforgatták, végül egy mobiltelefont vittek el, majd áldozatukat sorsára hagyták. Öt nappal később a 77 éves férfi a kórházban belehalt a főként a fejét ért ütések okozta sérülésekbe.

Az ügy sokáig húzódott, többször is újratárgyalták, utoljára 2018-ban kezdtek újra nyomozni. 2019 novemberében őrizetbe vették H. Róbertet, majd letartóztatásba is került.

A társa, Cs. Tibor ellen körözést adtak ki, akit végül a svéd hatóságok fogtak el 2020 júliusában az ellene kibocsátott nemzetközi elfogatóparancs alapján. Egy hónappal később hozták haza, majd őrizetbe vétele mellett emberölés bűntettével gyanúsították meg.

A férfi néhány hónapot töltött börtönben, később bűnügyi felügyeletre enyhítette személyi szabadságának korlátozását.

Cs. Tibort a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán jelenleg folyamatban lévő eljárásban életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, valamint szexuális erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják. Kezdeményezték letartóztatását.




Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések