A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay Péter arra kéri az embereket, legyenek minél többen odakint a tüntetésen


A korábbi miniszterelnök-jelölt is ott lesz a következő katás tüntetésen, és bízik benne, hogy sokan mások szintén így fognak dönteni.


Mivel Novák Katalin köztársasági elnök továbbra sem írta alá az új kata-törvényt, van halvány remény arra, hogy a katásoknak nem kell változtatniuk az életükön. Ugyanakkor messze több az esély arra, hogy Novák végül aláírja a törvénymódosítást, és az szeptembertől életbe lép.

Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, jó és szükséges döntésnek tartja a katás törvénymódosítást, és nem fogják újra megnyitni a kiskapukat, azok zárva maradnak. Az elmúlt napokban szinte minden erről szólt, nemcsak a közösségi médiában.

Több tüntetést is szerveztek, de úgy tűnik, hogy a lendület kezd alábbhagyni, emiatt is lesz érdekes látni, hogy hányan lesznek ott a mai megmozduláson. Márki-Zay Péter biztosan meg fog jelenni, és arra kéri az embereket, minél többen menjenek ki az utcára, illetve minél tovább legyenek odakint.

„Legyünk minél többen, legyünk minél tovább jelen az utcán!” – szólította fel az embereket Zay a Facebook oldalán. „Álljunk ki együtt a KATA-sokért, a tanárokért, a rendőrökért, az egészségügyi dolgozókért, a nyugdíjasokért azokért, akiket a rendszer nyomorba dönt.” – tette hozzá a posztjában.

A tüntetés ezen a napon, szombaton lesz 17 órától a Jászai Mari téren, Budapesten. „Hazugságok egész sorával nyerte a választást a Fidesz, és az elmúlt száz napban valósággá tették őket, amellyel nyomorba döntik magyarok millióit.” – folytatta Zay.

Vannak, akik egyáltalán nem elégedettek a tüntetéssel, míg mások kételkednek a baloldal képességeiben, ha esetlegesen kormányváltásra kerülne sor. Elég szerteágazóak a vélemények, de az aggodalom közös a jövő miatt, kezdve a téli időszakkal a gázhelyzet miatt.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések