A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilencéves gyerek sérült meg egy orosházi balesetben


Közlekedési baleset Orosházán, lopás kísérlet Medgyesegyházán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.


Orosházán, a Rákóczi úton vasárnap 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte egy gyalogos-átkelőhelynél forgalmi okból lassított, majd megállt egy másik autó és nekiütközött. Az elöl lévő autóban egy 9 éves gyermek könnyebben megsérült – írja a police.hu.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vasárnap lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy férfit. A 25 éves medgyesegyházi férfi hajnali 4 óra körül Medgyesegyházán a kerítésen át bemászott egy ház udvarára és az ott álló, nyitva hagyott személygépkocsi utasterében kutatott. Nem lopott el semmit, mert a tulajdonos megzavarta. A férfi elmenekült, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták.

A 44-es számú főút Gyula felé vezető szakaszán, Békéscsaba határában vasárnap 13 óra 15 perc körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd a jármű vezetője a helyszínről elhajtott. A rendőrök a gyanú szerint ittasan vezető férfit otthonából előállították, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések