A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

KATA-törvény: Alkotmánybírósághoz fordulna a Mi Hazánk


Ha Novák Katalin is jóváhagyja a szigorítást, az Alkotmánybírósághoz fordulna az ellenzéki párt.  

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a párt kijelentette, hogy az országgyűlési képviselőcsoportja nem támogatta a katás adózókra vonatkozó törvény módosítását, ezért amennyiben azt Novák Katalin köztársasági elnök aláírja, az Alkotmánybírósághoz fordulnak.

A szeptember elsejétől életbe lépő törvénymódosítással a Fidesz több mint 400 ezer katás vállalkozó, így több százezer magyar család napi megélhetését sodorta veszélybe”

– közölték. Nehezményezték továbbá, hogy a globális nagyvállalatokat nem sújtják különadóval és szkeptikusak azzal kapcsolatban is, hogy a költségvetés helyzete a lépéstől nem fog javulni.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Bicskanyitogató, hogy az évek óta emberkereskedelemből, fegyvercsempészetből és migránscsempészetből élősködő taxis-maffia többes állampolgárságú ügynökei elsőre mentesítették magukat már megint a közteherviselésből Rogán és politikusbűnöző haverjainak segítségével!!!
Hol vannak egyenlő jogai ebben a tetves kibucban a magyar embereknek!? Na ezek ellen a megátalkodott adócsalók és belső ellenségek ellen kell mielőbb fellépni, mert ez az ötezres társulat bármikor képes megdönteni és aláásni Magyarország békéjét!!!