A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dunaújvárosban lepofozta a Fidesz az ellenzéket - fölényes győzelem


Lőrinczi Árpád a szavazatok 53,47 százalékával húzta be körzetét az időközi választáson.


Július 3-án folytatódtak az időközi választások. A járványhelyzet miatt több mint 160 elmaradt időközi választást kell pótolni.

Dunaújvárosban haláleset miatt tartanak időközit, öt jelölttel: Lőrinczi Konrád (Fidesz–KDNP), Novák Istvánné (Rajta Újváros! Egyesület), Badó Péter (Mi Hazánk), Gebei Bálint (független), Hum János (független).

A fideszes jelölt 485 szavazatot szerzett, míg a második, Novák Istvánnéra 379-en voksoltak.

A névjegyzékben 3537-en szerepeltek.

A Tavaszi Csoda után, a Jóisten segedelmével az időközi önkormányzati választást is megnyertük Dunaújvárosban, 53,5%-os sikerrel! Hálás köszönet aktivistáinknak és támogatóinknak! Persze azoknak is jár a köszönet, akik éltek alkotmányos jogukkal, de nem a mi jelöltünkre szavaztak. Természetesen köszönjük szépen a választási szervek szorgalmas munkáját! Lőrinczi Konrádnak pedig jó munkát kívánok! Az áprilisi és a mostani győzelem bebizonyította, hogy Dunaújvárosban is megváltozott a közhangulat….! Dunaújváros is megy tovább, CSAK ELŐRE! - írta Dr. Molnár Krisztián a Facebookon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések