A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt: Manfred Weber ismét remek ötlettel állt elő (VIDEÓ)


Az Európai Néppárt elnöke szerint Magyarország eltárolt gázmennyiségének legalább felét oda kellene adni a rászoruló európai államoknak. 

Korábban az Európai Néppárt elnöke, Manfred Weber azt találta mondani, hogy „igazságosan kell elosztani az EU-ba érkező gázt”. A német politikus szerint elfogadhatatlan lenne, hogy a „szerencsés” tagországok feltöltött tározókkal, mások pedig energiahiánnyal sújtva vágnának neki az őszi-téli időszaknak.

„Manfred Weber politikai teljesítménye abban írható le, hogy az imént emlegetett Európai Néppártból egy olyan formációt tudott csinálni meglepően rövid idő alatt, amely formáció gyakorlatilag ma már semmiben sem különbözik bármelyik balos európai párttól”fogalmazott Bayer Zsolt legújabb videójában.

Ez az ő elvitathatatlan politikai teljesítménye. Ő ezt tudja”

– húzta alá, majd kiemelte: „Most az van, hogy jönnek és azt mondják, hogy adjuk oda a gázunk felét, mert nekünk sok van, nekik meg kevés”.

A teljes videót itt nézheti vissza:



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések