A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ellenzék vezetésével az Erzsébet hidat is lezárnák Budapesten


A tüntetés Facebook-eseményén kedd délelőttig közel háromezren jelezték részvételi szándékukat. A tüntetés hivatalosan 10 órakor kezdődött, ekkor pár százan voltak a téren.


Néhány politikus is feltűnt a Kossuth téren, például Szabó Tímea, Tordai Bence és Mellár Tamás a Párbeszéd frakciójából, Bedő Dávid a Momentumból.

A Telex beszámolója szerint néhány perccel 11 óra előtt a Momentum elnöke,

Gelencsér Ferenc elkezdte skandálni, hogy zárják le a Margit hidat, majd a Momentum-frakció tagjai és a párt más politikusai azt kiabálták, hogy „Gyertek velünk!”. 
 
Ezután a tömeg egy része elindult a Kossuth térről a Margit híd irányába. A tömeg élén a momentumosok haladtak, de ott van a Párbeszéd-frakció másik tagja, Jámbor András, valamint a DK-s Arató Gergely is.

A 444 szerint a spontán szerveződő demonstráción egy csoport azon szervezkedik, hogy a tüntetők egy részét átterelje az Erzsébet hídra, amit ezek szerint szintén lezárnának. Kunhalmi Ágnes is nagyon sürög-forog.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések