A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annyira megemelkedtek az élelmiszerárak, hogy lopásgátlót raknak a sajtra Angliában


Több brit élelmiszerbolt is cimkézi a mindennapi termékeket, amelyekről úgy gondolják, hogy elriasztják a bolti lopásokat. 

Különböző brit élelmiszerboltok címkézik termékeiket, így próbálva elriasztani a tolvajokat a bolti lopásokat a megugró infláció közepette. A Twitteren nemrég megjelent fotókon az Aldi termékcsaládjából származó sajttömbök láthatók címkékkel egy wolverhamptoni üzletben, egy másikon pedig biztonsági matricákkal ellátott Lurpak vajak láthatók egy Newcastle melletti Asda üzletben.

Az Insider különféle szupermarketeket keresett fel London körül, és talált néhány Sainsbury's üzletet, ahol szintén biztonsági matricákat, címkéket és dobozokat helyeztek el a fogkrémtől a Cadbury csokoládén át a terhességi tesztekig és a rigókrémig. A cég szóvivője azt mondta az Insidernek, hogy általában nem címkézik a termékeket, de „a mostanában tapasztalható lopások miatt döntöttek úgy, hogy ezt a módszert választják a tolvajok elriasztására.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések