Hirdessen itt

Vonattal ütközött egy kisteherautó Cegléden: egy 17 éves fiatal életét vesztette a balesetben


Cegléd, Dohány utcán közlekedett kisteherautójával egy 17 éves helybéli férfi június 13-án reggel, amikor az elsődleges adatok szerint a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az ott lévő vasúti átjáróba hajtott, és vonattal ütközött – közölte a police.hu.


Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője beszorult, a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdték meg kiemelését.

A fiatal a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra 5:47-kor elindult 709-es számú Torontál InterCity a ceglédi állomás közelében egy vasúti átjáróban ütközött az autóval. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan kora délelőttig - Nagykőrös és Cegléd között nem közlekedhetnek a vonatok.

Vonatpótló autóbuszt rendeltek az utasok elszállításához. A Budapest–Szeged közötti IC vonatok hosszabb menetidővel közlekednek a pótlóbuszos közlekedés és az átszállások miatt.

A vonaton senki nem sérült meg. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések