A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volt riválisa meglátogatja Boris Beckert a börtönben


John McEnroe, az amerikaiak legendás teniszjátékosa meglátogatja a börtönben a volt riválisát, Boris Beckert.


John McEnroe, a 63 éves amerikai sztár a wimbledoni bajnokságon dolgozik, mint televíziós kommentátor, és a hétfői közvetítés alatt érzelmektől fűtött üzenetet küldött az áprilisban elítélt német klasszisnak – írja az  MTI.

Szeretünk, Boris, és hiányzol, öregem

– mondta John McEnroe, aki a német játékoshoz hasonlóan szintén háromszor nyerte meg a londoni Grand Slam-tornát, hozzátéve, hogy mindenképpen meglátogatja a Huntercome börtönben raboskodó egykori ellenfelét angliai tartózkodása idején. Aktív pályafutásuk alatt tízszer játszottak egymás ellen, ebből John McEnroe csak kétszer győzedelmeskedett.

A korábban szintén a BBC szakkommentátoraként dolgozó Boris Beckert két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság áprilisban, a vád: szándékos fedezetrejtegetéssel igyekezett megakadályozni az adóssága behajtását, ezzel megsértve a csődeljárási törvényt. A 2012 óta Nagy Britanniában élő tenisz csillag büntetése második felét vélhetően felfüggesztett börtönbüntetésben tölti.

Büntetése kezdetén a hírhedten kemény wandsworth-i büntetés-végrehajtási intézetben volt, a jóval élhetőbb Huntercombe-ba három hét után szállították át.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések