Szerdán folytatódik a tárgyalása a Balassagyarmati Törvényszéken annak a rabnak, aki akkora adag drogot adott egyik rabtársának, hogy az majdnem belehalt a mérgezésbe.


Mint arról korábban portálunk is beszámolt, a nógrádi drogkirályként elhíresült díler 2017. május 18. napján az esti órákban a balassagyarmati büntetés-végrehajtási intézetben egy szintén fogvatartásban lévő rabnak sárgás és a fehér színű anyagot tartalmazó zacskót adott át. A sértett a sárga színű anyagot teljes egészében, míg a fehér színű anyagot részben elfogyasztotta, amitől 2017. május 19-én rosszul lett a zárkájában.

A zacskókban lévő anyagok kábítószert tartalmaztak, amelyből a sértett 100-150 grammot fogyasztott el, amely 20-100 adagnak felelt meg.

A sértett súlyos, közvetlen életveszélyes állapotot okozó mérgezést szenvedett el, amely a gyors orvosi beavatkozás nélkül halálhoz vezetett volna.

A vádlott személye úgy vált ismertté Nógrád Megyében, hogy ő a drogkirály. A vádlott ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt büntetőeljárás van folyamatban a Balassagyarmati Törvényszéken, az ügyben a tárgyalás szerdán folytatódik. 

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!