A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb botrányt robbanthat Meghan Markle és Harry herceg


Árulkodó, hogy kinél járt a sussexi hercegi pár.  

A Daily Mail számolt be róla, hogy Meghan Markle és Harry herceg szombat késő délután ellátogattak Oprah Winfrey villájába. Az exkluzív képeken a pár kocsijával befordul a 70 hektáros ingatlanhoz egy nő kíséretében, aki a pár barátja, Janina Gavankar színésznő lehet. A képen egy babakocsi ülés is látható volt, de nem tudni, hogy akár Lilibet, akár Archie bent ült-e az autóban.

A források szerint a trió egy órát töltött a birtokon, és az ötperces utat otthonukból egy autókból álló konvojban tették meg. Az, hogy a házaspár felkereste a televíziós személyiséget, meglepetésként érheti a királynőt, a lap szerint a vizit apropója egy újabb, minden titkot leleplező interjú volt. 

A sussexi házaspár másfél évvel ezelőtt adott páros interjút Oprah Winfrey-nek, a beszélgetés világszerte a címlapokra került, rossz fényt vetve a királyi családra. Az interjúban a páros azt állította, hogy a királyi család egyik meg nem nevezett tagja kérdéseket tett fel első gyermekük, Archie bőrszínével kapcsolatban. A herceg azt mondta, hogy a beszélgetésre még azelőtt került sor, hogy a pár eljegyezte volna egymást, míg Meghan azt állította, hogy ez akkor történt, amikor terhes volt.

A kényes interjú ritka reakciót váltott ki a királynőből, aki egy nyilatkozatában azt mondta:

A visszaemlékezések változhatnak.

Bár Archie-nak már van nemesi címe, addig nem lehet hercegnek nevezni, míg Károly herceg nem lesz király. Meghan hercegné szerint azonban rasszista okokból tagadták meg gyermeküktől a rangot. A mára kétgyermekes édesanya Meghan Markle a beszélgetésben arra is kitért, hogy segítség nélkül kellett megküzdenie mentális gondjaival és azt állította, hogy Katalin hercegnő meg is ríkatta.

Harry herceg bátyja, Vilmos herceg a beszélgetés sugárzása után újságíróknak azt mondta:

Nem vagyunk rasszista család!

Meghan Markle és Harry herceg három hete látogatott vissza az Egyesült Királyságba, Erzsébet királynő platina jubileumára. A rövid londoni út során a házaspár igyekezett elbújni a nyilvánosság elől, de így is készültek róluk lesifotók. Részt vettek a Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadási istentiszteleten is.

A királynő megtiltotta a párnak, hogy fényképeket készítsenek azon a privát találkozón, ahol a királynő először találkozhatott legfiatalabb dédunokájával, Lilibettel. Később kiadtak egy fényképet csecsemő lányukról, amelyet az első születésnapi ünnepségen készítettek a angliai birtokukon, Frogmore Cottage-ban.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések