A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szalai Ádám kéréssel fordult a szurkolókhoz


„Tudjátok, hogy az UEFA az elmúlt években nem bánt velünk kesztyűs kézzel” – fogalmaz a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Az A divízió 3. csoportjának második helyén álló Magyarország szombat este 20.45-kor Németországgal csap össze a Nemzetek Ligája következő fordulójában. Telt ház lesz a Puskás Arénában, aminek a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám rendkívüli módon örül, ugyanakkor egy kérést is intézett a stadionba kilátogató szurkolók felé. 

„Nagyon örülünk, hogy ismét együtt, telt házas stadionban várhatjuk a mérkőzést. Tudjátok, hogy van még egy felfüggesztett zárt kapus mérkőzésünk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni. Ezért kérlek titeket, hogy kerüljétek a kirekesztő, rasszista megnyilvánulásokat, illetve mondatokat és szavakat, amik esetleg a jövőben zárt kapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk ti vagytok a legfontosabbak.

Már többször bizonyítottátok, hogy Európában és az egész világon is páratlanok vagytok abban, ahogy buzdítotok minket, ahogy mellettünk vagytok az utolsó percig, és ahogy a mérkőzés végén közösen, együtt a Himnuszt énekeljük.

Ez hihetetlenül fontos erő számunkra, ezért kérlek titeket, hogy kerüljünk minden olyan megnyilvánulást, amire később esetleg rá lehet fogni, hogy kirekesztéssel kapcsolatos. Tudjátok, hogy az UEFA az elmúlt években nem bánt velünk kesztyűs kézzel, és ezt el szeretnénk kerülni a jövőben” – fogalmazott a 34 éves támadó a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szalai Ádám üzenetét megtekintheti itt:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések