A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabadnapján is szemfüles volt a Békés megyei rendőr


Szabadidejében intézkedett Budapesten, a Margit-szigeten egy Békés megyei rendőr. 

Felfigyelt egy áruvédelmi dobozt feszegető nőre, a dobozban egy telefon volt. A nő a gyanú szerint lopta a készüléket, ezért a szabadnapos rendőr hívta a budapesti kollégáit.

A police.hu beszámolója alapján szabadnapján, pénteken Budapestre kirándult egy Békés megyei rendőr. Délután a Margit-szigeten sétált, amikor észrevette, hogy egy nő  megpróbál kinyitni egy áruvédelmi dobozt, amelyben egy telefon volt. 

A törzszászlós megkérdezte a nőt, hogy mit csinál. A válasz az volt, hogy a telefont ajándékba kapta, de nem tudja kinyitni a dobozt. A nő nem volt rest, még a szabadnapos rendőrt is megkérte arra, hogy nyissa ki neki. 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrparancsnokának sem kellett több, szolgálatba helyezte magát és értesítette budapesti munkatársait, majd a megérkezésükig visszatartotta a lopással gyanúsítható 40 éves nőt. A fővárosi rendőrök intézkedése során kiderült, hogy az érdi nőt tartózkodási hely megállapítása miatt körözték is.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések