A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyosan megsérült a csárdaszállási baleset egyik résztvevője


Balesetnél helyszíneltek, szabálysértés és őrizetbe vétel miatt történt rendőri intézkedés.


Csárdaszállás külterületén szombaton 6 óra 30 perc körül összeütközött két segédmotor-kerékpáros. A balesetben az egyik jármű vezetője súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Balassa utcában 9 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 53 éves békéscsabai férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy nőt, mert alkalmi partnerétől ellopta a telefonját és az autója indítókulcsát miközben ő aludt. Később a 21 éves nő az elvitt személygépkocsival lesodródott az útról. Az öcsödi nő a balesetben könnyebben megsérült és felmerült annak a gyanúja, hogy ittasan közlekedett. A rendőrök kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítják és az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést is tettek - adta hírül a police.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések