A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rögtönzött divatbemutatót tartott Vajna Timi, topkategóriás lábai vannak (videó)


Vajna Timi élvezi az életét, és közben egyre több új ruhában látni, amik kifejezetten jól állnak neki, és szerencsére ezeket meg is mutatja.


Vajna Timi mindig is egy nagyon csajos nő volt, aki szereti a szép ruhákat, az ékszereket, és magát a divatot. Rengeteg ruhája van, és igazán különleges szetteket is viselt már az évek alatt, amik lenyűgözték a követőit.

Ha már követők, mindenképpen említsük meg, hogy Timi már 10 ezer követőn belül van, hogy elérje a 450 ezres követőszámot az Instagram oldalán. Ezzel egyértelműen övé az egyik legnagyobb közösség hazai szinten.

Természetesen sok külföldi követője is van, már csak az államokbeli élete miatt is, amit imád. Nemrég szerezte meg az amerikai állampolgárságot, így abszolúte eggyé válhatott az ottani közösséggel.

Nem kell félteni Timit, mindig feltalálja magát, akkor is, ha a divatról van szó. Általában elegánsan öltözködik, de a sportos viselet sem áll tőle messze, függően attól, hogy épp milyen kedve van, vagy mit csinál.

A sok edzés látható módon kifizetődött számára, és amikor ruhát próbál, még inkább szembesülhet ezzel.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések