A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ritka archív felvétel került elő Orbán Viktorról


A közel egyórás interjút Friderikusz Sándor osztotta meg.

Egy már-már elfeledett felvételt osztott meg nemrégiben Friderikusz Sándor a Youtube-csatornáján. Az 1996-os Másképpen című műsorban a riporter majdnem egy órán keresztül beszélgetett Orbán Viktorral.

Az interjú során olyan személyes témák is előkerültek, mint a fiatal politikus stílusváltása, a Fidesz akkori támogatottsága, valamint az, hogy mennyire megviselte a pártot olyan prominens személyek távozása, mint Fodor Gábor vagy Ungár Klára. Friderikusz többek között arra is kíváncsi volt, hogy az 1989 óta eltelt években Orbán Viktor milyen változásokat vett észre magán. 

Erre Orbán megjegyezte, hogy „volt szakállam, időnként hosszú volt a hajam.” Majd kitért arra, hogy miután

a nép szabadon választott képviselője lettem és a Tisztelt Házban kellett dolgoznom, az egyfajta kötelezettséggel járt.

A videóból az is kiderült még többek között, hogy milyen ruhadarabra cserélte szívesen a későbbi miniszterelnök a farmeringjét és a farmernadrágját, illetve hogy kinek a kedvéért mondott le a szakállról. Az archív felvétel kapcsán további érdekesség, hogy két évvel az interjú után megalakult az első Orbán-kormány, a Fidesz tehát kormánypárttá nőtte ki magát.

 A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések