A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőröket, bírókat, ügyészeket és gyámügyeseket akart ölni egy tatabányai férfi


Azt képzelte, hogy a vagyonát akarják.

Korábban gondnokság alá helyezték személyiségzavara és tudathasadásos elmebetegsége miatt azt a férfit, aki ezt követően úgy gondolta, hogy a vagyonától akarták megfosztani. A gondnoksága alatt ugyanis nem rendelkezhetett ingó és ingatlan vagyonáról, valamint a fizetése egy részéről sem – számolt be a Bors.

Ezért a súlyos mentális problémákkal küzdő, különböző drogokat is fogyasztó férfi elhatározta, hogy minden hivatalos szerven bosszút áll:

a rendőröket, a bírókat, az ügyészeket és a gyámügyeseket egyaránt meg akarta ölni.

Merényletet akart végrehajtani a Kormányhivatalban

A férfi ezeket a terveit a pártfogójával is közölte. Sőt elmondta azt is, hogy már vett egy katonai gyakorló fegyvert, valamint lőszereket. De arról is beszélt, hogy egy gépkarabélyt is be akar szerezni. A fegyverekkel merényletet akart végrehajtani a Kormányhivatalban. Még arra is kitért, hogy

válogatás nélkül, mindenkit meg akar ölni.

Az édesanyját is megfenyegette

A Bors mind ehhez hozzátette, hogy a gyámság alatt álló férfi az édesanyját is megfenyegette SMS-ben és telefonon egyaránt. a helyzetét súlyosbítja, hogy 2021 februárjában nagy mennyiségű dizájner drogot találtak nála.

A Tatabányai Törvényszék az esettel kapcsolatban azt a tájékoztatást adta, hogy a szerdai tárgyaláson 3 év fegyházbüntetést szabtak ki a férfira, ám az ítélet ellen fellebbezett, így az nem jogerős – írta a portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések