A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostigyilkosságok: több ügyben felfüggesztették az eljárást


Örömlányokat, köztük egy bucsai nőt gyilkoltak meg néhány évvel ezelőtt a 4-es főút mellett, egy nőt pedig azóta sem találnak.


A rendőrség az eltűnésükkel, illetve a halálukkal kapcsolatban indult eljárások közül hármat felfüggesztett, míg egy esetben, P. Piroska halálával kapcsolatban jelenleg is folyamatban van a büntetőeljárás a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztályán – tájékoztatta hírportálunkat az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. A korábban kiadott díjkitűzést visszavonták, ugyanakkor a nyomozás érdekére tekintettel bővebb információt nem adtak ki az esetekkel kapcsolatban.

A police.hu, illetve a Zsaru Magazin 2015-ben arról számolt be, hogy az első eset 2007. augusztus végén, szeptember elején történt. Eltűnt az akkor 34 éves, Püspökladányban élő V. Zoltánné, földi maradványait 2011-ben találták meg és azonosították.

A másik három bűntény 2010-ben történt a 4-es főút mentén, kettő Karcag, egy pedig Téglás térségében. Ty. Angéla még 18 éves sem volt, amikor eltűnt. A főúton a Karcag külterületén fekvő autóspihenőben és annak közelében várta a kuncsaftokat. 2010. május 22-én 21 óra körül ment érte kerékpárral a barátja, és látta, hogy a lány beül egy piros vagy bordó gépkocsiba, amely Debrecen felé elhajt. A hollétéről azóta senki nem tud.

P. Piroska (†24) 2010. június 19-én 17 óra 22 perckor még hívást fogadott mobiltelefonján Téglás térségében, a 4-es főút pallagi elágazásánál, 17 óra 38 perckor már halott volt. Az esetében még folyik az eljárás.

A bucsai L. Erzsébet (†24) is prostituáltként dolgozott Karcagon. 2010. augusztus 20-án kora este a Fekete Csikó kocsmában volt rokonaival, ismerőseivel, 21 órakor egyedül távozott. Másnap délután holtan találták a Karcagot Bucsával összekötő út menti vizesárokban. Valaki megölte.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések