A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pokoli tűz a sztrádán: ijesztő lángokkal égett egy kamion pótkocsija az M7-esen


Teljesen lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát szerda délután Polgárdi térségében, mert kigyulladt egy teherautó rakománya - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A baleset a sztráda 80-as kilométerénél történt, a lezárást a polgárdi lehajtón és a 7-es főúton haladva lehet elkerülni - írták.


Egy tehergépkocsi rakománya gyulladt ki 2022. június 22-én 15 óra 50 perc körül az M7-es autópálya 80-as kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, Polgárdi térségében. A tűzesethez a székesfehérvári és a siófoki hivatásos, a polgárdi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották a lángokat.  A rendőrök az autópálya jobb oldalát teljes terjedelmében lezárták - írja a police.hu és a katasztrófavédelem.

A mentési munkálatok órákon keresztül eltartottak, a forgalmat a 7-es főútra terelték le. Az autópályán több kilométeres volt a feltorlódott kocsisor.

19 órakor állt helyre ismét a forgalom - írja a feol.hu.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések