A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénzbüntetésre ítélték az Óbudai Zsinagógában rongáló férfit (Videó)


Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélték azt a 39 éves férfit, aki betört és rongált az óbudai zsinagógában, mert nem tudta felhívni a barátnőjét, aki ott dolgozott. 

A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság ítélete alapján a férfinak 240 ezer forintot kell fizetnie, ha nem teszi, fogházba kell vonulnia – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

Azt írták, hogy a vádlott május 14-én hajnalban a óbudai zsinagógához ment, mert nem érte el telefonon az ott dolgozó barátnőjét. 

Becsengetett a személyzeti bejáratnál, és mivel nem sikerült bejutnia, elment. Később visszaért, a személyzeti bejáratnál felszerelt biztonsági kamerát letépte, és ismét távozott. 

Pár perc elteltével azonban ismét megjelent az imaháznál,a főbejárati ajtót berúgva bement az épületbe, ahol egy másik ajtót is megrongált. 

Később az imaház oldalánál lévő, konyhaként működő konténerépületet is megrongálta. A férfi csaknem százezer forintos kárt okozott – áll a közleményben.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések