A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriásit bukott a Zelenszkij-filmmel az RTL - senkit nem érdekel


Sokkal többen nézték a TV2-n a Pepe című magyar sorozatot, mint a Zelenszkij ukrán elnök főszereplésével készült borzalmas ukrán vígjátékot az RTL-n. 

Természetesen Zelenszkij még előző foglalkozását gyakorolta, amikor a bohókás vígjátékban illegette magát (a "színész" kifejezést esetében azért nem szívesen használnánk). A Zelenszkij-vígjáték minden héten rémes nézettségi eredményt hoz az RTL-n, de csodák csodája, mégsem veszik le műsorról.

Június 5-én este a TV2-n a Pepe című magyar sorozatot a teljes lakosságból 349 ezren nézték a Nielsen mérései szerint (11,3%-os közönségarány), miközben az RTL Klubon a rövidebb A nép szolgája című sorozat első adása 161 ezer embert vonzott (5,4%), a második pedig még kevesebbet, 150 ezret (4,7%).

Hasonlóan könnyen nyert a műsorsávban a Pepe a 18-59-es korcsoportnál is, ott közel 172 ezer nézője volt, 12,4%-os közönségarány mellett, míg A nép szolgáját előbb 65, majd 62 ezer tévéző választotta ebben a célcsoportban: ez szerény 4,8% és 4,3%-os share-t jelent - írja az Origó.

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen szánalmas bukást politikai okokból tart meg az RTL Klub, nem veszik le, inkább pénzt veszítenek, de a propaganda fontosabb.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések