A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyilvánosságra hozták, hogy mi okozta a Depeche Mode billentyűsének a halálát


Andrew Fletcher 60 éves korában halt meg májusban.

Aorta disszekció – a Depeche Mode közlése szerint ez, azaz az aortafal legbelső rétegének a beszakadása okozta Andrew Fletcher halálát.

Az együttes a közösségi oldalán megjelent közleményben azt írta, a billentyűs családja kérte, hogy osszák meg ezt az információt a nyilvánossággal. Az aortaszakadás május 26-án történt, és bár túl korán ment el, a halála természetes volt, és nem szenvedett – írták. Az együttes megköszönte a rajongók részvétüzeneteit. „Furcsa, szomorú, zavarodott néhány hét van mögöttünk” – áll a közleményben, amelyben hangsúlyozzák, hogy végig érezték a rajongók támogatását és szeretetért.

A közleményben írtak arról is, hogy Fletcher életéről egy szép ceremónián emlékeztek meg, felidézve a közös történeteiket.

Andy Fletcher nem csak zenészként volt meghatározó tagja a Depeche Mode-nak, hanem gyakran ő tompította a csapat zenei agyának tekinthető Martin Gore és a frontember Dave Gahan összezördüléseit is.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések