A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller távozását követeli a Fidesz


A nagyobbik kormánypárt közleményben hangsúlyozta továbbá, „a Gyurcsány-párt szövetségesei pedig határolódjanak el a nemzeti önbecsülésünk ellen intézett durva támadástól.”


Az előzménye mindennek egy szombati bejegyzés, amelyet Niedermüller Péter a nemzeti összetartozás kapcsán posztolt közösségi oldalán. Ebben többek között arról ír, hogy a határon túli magyarok „Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.”

Ezzel kapcsolatban adott ki közleményt a Fidesz. Azt írják:

„A Gyurcsány-párti Niedermüller Péter korábban rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuálisokat, most pedig kijelentette, hogy Trianonnak köszönhetik a határon túli magyarok a szabadságukat, a nyílt társadalom és az Európához való tartozás esélyét.

Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért! A Gyurcsány-párt szövetségesei pedig határolódjanak el a nemzeti önbecsülésünk ellen intézett durva támadástól.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések