A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nádudvar és Püspökladány között felborult egy teherautó pótkocsija


Újabb eseménydús napot tudhatnak maguk mögött a hatóságok.


Felborult egy teherautó pótkocsija szerdáról csütörtökre virradó éjjel Nádudvar és Püspökladány között a 3405-ös számú főúton. A teherautó rakománya, ami zöldborsó volt az útra és az árokba borult. A püspökladányi és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. Két erőgép segítségével a járművet a kerekeire állították - olvasható a katasztrófavédelem közleményében

Kigyulladt egy asztali számítógép csütörtökön kora hajnalban egy ipari üzemben Debrecenben, a Kígyóhagyma utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd a helyiséget átszellőztették.

Fának csapódott egy személygépkocsi délután Debrecenben a Pesti utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset - olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, közülük hat embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések