A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Náci karlendítés miatt tartóztattak le angol szurkolókat Münchenben


Az angol Sky Sports értesüléseire hivatkozva a Nemzeti Sport arról számolt be, hogy hétfő este összesen hét angol szurkolót tartóztattak le a német rendőrök Münchenben közrend megsértése és hivatalos szerv elleni támadás miatt.


A Sky Sports beszámolója szerint hétfő este azután vették őrizetbe a szurkolókat, hogy németellenes és második világháborúhoz kapcsolódó dalokat énekeltek. Egy szurkolót azért tartóztattak le, mert megütött egy rendőrt, két másikat náci karlendítés miatt vettek őrizetbe, egyet pedig azért, mert a szállodai szobájában pirotechnikai eszközöket találtak.

Az Egyesült Királyság rendőrsége alkoholos befolyásoltsággal magyarázta a szurkolók viselkedését, nem széles körű erőszakkal – írja a Nemzeti Sport.

A BBC is beszámolt az incidensről. A szigetországi lap a cikkében nem felejtette el megemlíteni a múlt szombati, 1-0-s hazai sikerrel végződött Magyarország–Anglia mérkőzést sem, amely számukra legfőképpen a gyermekek fütyüléséről maradt emlékezetes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések