A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molnár Enikő és a zaklatással vádolt Földi István is megjelent a Jobbik ülésén


Molnár Enikő nem várta meg a többórás esemény végét, alig egy órával a kezdete után távozott a helyszínről.

Molnár Enikő, Jakab Péter egykori kabinetfőnöke is megjelent a Jobbik rendkívüli választmányi ülésén, majd viharos gyorsasággal távozott Lukács László oldalán. Molnár Enikő még június 1-én mondott le tisztségéről, ezt megelőzően pedig arról lehetett kiszivárgott információkat hallani, hogy ő maga irányította a pártot, és ezért irányult többek között ellene a párton belüli puccs. 

Molnár Enikő nem várta meg a többórás esemény végét, alig egy órával a kezdete után Lukács László alelnök kíséretében távozott a helyszínről.


Szabó Gábor, a párt országos választmányi elnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy az elmúlt hetek eseményeit is át kell beszélniük majd az ülésen,

ez alatt vélhetően a pártot érintő zaklatási botrányra is utalt.

Mint emlékezetes, sajtóhírek szerint Szilágyi György élettársát a Jobbik tavaly decemberi rendezvényén Földi István meg akarta erőszakolni. Földi István szintén megjelent az ülésen, azonban nem volt hajlandó a sajtó kérdéseire válaszolni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések