A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Metzker Viki örökké hálás lesz a menyecskeruhájáért, Hollywoodban is megállná a helyét


Talán nem túlzást azt mondani, hogy Metzker Viki menyecskeruhája még Hollywoodban is megállná a helyét a vörös szőnyegen.


Sok szempontból egészen kiemelkedő, amire a magyar emberek képesek, és szinte minden fontos területen letettük a névjegyünket, többe között a divat oltárán. Manapság megannyi lehetőség áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy igazán önmagunk legyünk, olyan ruhákat válasszunk, amikben nemcsak jól érezzük magunkat, hanem egyúttal magabiztosságot is adnak.

Ez a nők esetében még fontosabb, különösen, ha egy esküvőről van szó, hiszen nincs ennél fontosabb esemény egy nő életében. A legtöbb nő gyerekkora óta készül az esküvőjére, így nem csoda, hogy az esküvői ruha és a menyecskeruha kiemelten fontos.

Mondhatni a bőség zavarával találhatjuk szembe magunkat, mivel rengeteg nagyon tehetséges és kiváló tervezőnk van, akik különlegesebbnél különlegesebb ruhákat álmodnak meg. Metzker Viki számára is elsődleges volt, hogy olyan ruhákat viseljen az esküvőjén, melyek abszolúte visszaadják a karakterét, és úgy érezheti magát bennük, mint semmi másban.

Ez megtörtént, köszönhetően a SHERY salon esküvői ruhaszalon és Metzger Andrea szakértelmének. Korábban már láthattunk pár fotót a menyecskeruháról, amit most egészen közelről csodálhatnak meg az Olvasók.

„Ilyen volt a menyecskeruhám…. Köszönöm @shery_szalon @andreametzger, hogy megtervezted ezt a szépséget, egyszerűen imádtam minden pillanatot benne! Örökké hálás leszek érte!” – írta nagyon boldogan és elégedetten Viktória.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések