A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mesterházy Attila az MSZP jövőjéről: „Ketyeg az óra”


A szocialista politikus szerint radikális változásra lenne szükség ahhoz, hogy az MSZP „túlélje a saját haláltusáját”.


Mesterházy Attila volt az ATV Start című műsorának vendége, amelyet az atv.hu szemlézett. Az MSZP-s politikus szerint radikális változásokra lenne szüksége az ellenzéki pártnak ahhoz, hogy túlélje saját haláltusáját  A beszélgetés során szóba került, hogy Ujhelyi István mégsem indul el az MSZP társelnöki posztjáért, melynek kapcsán a politikus elárulta:

ő is csak a sajtóból értesült Ujhelyi visszalépéséről,

de a nyilvánosságra került levélből ő azt olvassa ki, hogy valamiféle véleménykülönbség állhat az eset mögött, amelynek a részleteit – állítása szerint – nem ismeri.

„Kicsit én úgy látom, hogy szóltak Ujhelyi Istvánnak, hogy ő nem akar indulni és Molnár Zsoltnak van egy jobb jelöltje”

– vélekedett az MSZP-s politikus. Arra, hogy a kritikákat hallva a jelek szerint nem kíván pártelnök lenni, úgy reagált:

van, amiből az embernek elege volt.

„Ezekből a típusú belső konfliktusokból és abból, hogy nem akarnak radikális változást, ami azonban szükséges ahhoz, hogy az MSZP a saját haláltusáját túlélje, és ne haljon ebbe bele” – vélekedett Mesterházy, aki szerint éppen ezek miatt is jót tett volna a verseny a pártnak.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések