A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megnyugodhatnak a Tankcsapda rajongói? Ezt ígérte Lukács Laci a BSW-vel közös daluk után a rockereknek


Június elsején került fel a YouTube-ra, a BSW és a Tankcsapda legújabb közös szerzeménye a Baz+ című dal. A koprodukció nem aratott osztatlan sikert, elsősorban a mindmáig hihetetlen népszerűségnek örvendő Tankcsapda rajongóinál verte ki a biztosítékot a pop-rock nóta. A zenekar frontembere, Lukács Laci most reagált a dal fogadtatására.


Nagy port kavart az interneten a kőkemény rock&roll arcok legújabb száma, amelyet a BSW rapcsapattal közösen adtak elő. A szám – finoman szólva – nagyon elüt attól a megszokott zúzástól, amit a Tankcsapda elmúlt 30 évében megszokhatott a közönség, amelynek tagjai közül sokan nem is rejtették véka alá a véleményüket.

Azt, hogy egy zenekartól olyan számok után, mint a Magzat a méhben és a Bárány, elfogadható-e egy ilyen, teljesen más hangvételű szerzemény, mindenkinek az ízlése dönti el, mindenesetre a rajongók kicsit fellélegezhetnek, hiszen Lukács azt ígéri, a következő klip már sokkal „rockosabb lesz”.

„Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom! Úgy gondolom, mindenki megtalálja a maga kedvencét a zenéink között. Mi egy alkotói társaság vagyunk, és a szabadság a lényegünk. De szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy urai vagyunk a helyzetnek, és a következő klip már sokkal rockosabb lesz” – nyilatkozta a veterán rocksztár a Borsnak, a rajongók nagy megkönnyebbülésére.

Az új dal esetében osztatlan sikerről biztosan nem beszélhetünk, ám meg kell említeni a rengeteg támogató hozzászólást is, amelyek írói pozitívan nyilatkoztak a dologról.

„Nagyon erős lett, srácok. Nyárindító sláger dal ez. Csak így tovább!” – olvashatjuk más, szintén pozitív hangvételű vélemények mellett a klip alatti hozzászólásoknál a YouTube-on.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések