A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 37 éves vásárosnaményi lakost 2022. június 11-én. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai Bujon ellenőriztek 2022. június 11-én egy személygépkocsival közlekedő tiszaberceli lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 26 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrősre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 32 éves nyírmihálydi lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2022. június 11-én a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy a volt élettársa házához ment ahol a nőt zaklatta és veszekedett vele. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!