A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mbappé már lejárt lemez, ismét egy fiatal franciáért száll harcba a PSG és a Real Madrid


A párizsiak újra megnyitották a pénzcsapot, de a Realt sem kell félteni.

Mbappét nem sikerült megszereznie a Real Madridnak, de ez nem azt jelenti, hogy ne próbálkoznának kitartóan az átigazolási piacon, hiszen egyrészt nagy szükségük lesz az erősítésekre, másrészt bajnokként és BL-győztesként a legnagyobb neveket is sikerrel csábíthatják a csapathoz.

Az elmúlt hetek történéseit figyelve azonban nem túlzás kijelenteni, hogy egy csapat jó teljesítményét csak egy másik pénze képes felülírni. A PSG pedig úgy van vele, hogy ami egyszer már sikerült, az miért ne jöhetne össze másodjára is.

A Real Madrid ugyanis szemet vetett arra az Aurélien Tchouaménire, akit már most az évtized legígéretesebb védekező-középpályásaként tartanak számon, és akit nem mellesleg a PSG is meg akar szerezni – a hírek szerint pedig egyenesen Mbappé kérte a leigazolását a csapattól.

Igen ám, de a játékos jelenlegi klubja, a Monaco sem most jött le a falvédőről, a néhány hónapja még 40 millió euró értékű Tchouaméniért ugyanis legalább a dupláját szeretné zsebre vágni, és ha ügyesen keverik a lapokat, még ennél is jobban járhatnak.

A PSG nem is tétovázott sokat, a licit már most százmillió eurónál tart, a francia bajnok viszont nem dőlhet hátra, hiszen a Real Madrid pénztárcája is alaposan ki van bélelve, ami főleg annak köszönhető, hogy az évek óta tervezgetett Mbappé/Haaland transzferek egyike sem jött össze.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések