A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már az ügyészségen a salgótarjáni rabló ügye


A salgótarjáni nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a 24 éves férfi ellen.


A nyomozás adatai szerint január 10-én az esti órákban Salgótarjánban kezdeményezett beszélgetést a sértettel egy 24 éves férfi, majd italozást ígért neki, és egy társasházba csalta, ahol több alkalommal megütötte, majd a ruházatát átkutatta és abból egy mobiltelefont, készpénzt és cigarettát vett ki. A férfi a sértett kérésére a mobiltelefont visszadobta, majd a további megszerzett értékekkel a helyszínről elfutott. A gyors rendőri intézkedés és az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók egy órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves salgótarjáni lakost, és az elvett pénz egy részét lefoglalták.

A police.hu tájékoztatása szerint a nyomozók az előállított férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A hatóság tagjai a 24 éves salgótarjáni lakost őrizetbe vették, előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések