A rendőrség egy 38 éves helyi lakost gyanúsít.

Halálos baleset történt június 28-án, kedden dél körül a 4-es főúton Püspökladány közelében. Ahogy arról beszámoltunk, a helyszínen két motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik motorost kórházba szállították.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság azóta körözési felhívást tett közzé a rendőrség hivatalos oldalán, amely szerint az egyenruhások a keddi tragédiával összefüggésben keresnek egy helyi lakost, a 38 esztendős Kovács Zsoltot. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a személyautó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol két motorkerékpárossal ütközött.

A gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül, autóját hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

A püspökladányi rendőrök azonosították a baleset feltételezett okozóját, akinek tartózkodási helye jelenleg nem ismert.

A hatóság várja a járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Püspökladányi Rendőrkapitányságon személyesen (Püspökladány, Baross utca 2. sz.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!