A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kigyulladt egy autó Sápon, a lángok a legelőre is átterjedtek


Sok dolga volt a tűzoltóknak és a rendőröknek kedden.


Két személygépkocsi ütközött össze kedden a déli órákban Debrecenben, a Diószegi úton. A megyeszékely hivatásos tűzoltói a balesetben érintet egyik jármű utasát feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították majd átadták a mentőszolgálatnak. A sérült járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. A balesetben hárman voltak érintettek, a mentőszolgálat mindenkit kórházba szállított - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Ezerötszáz négyzetméteres területen égett az avar a déli órákban Hajdúsámsonban, a Seregély utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi kedden kora délután Sápon, az Ady Endre utcában. A tűz a közeli legelőre is átterjedt. A helyszínre a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral avatkoztak be.

Egy hektáros területen égett az avar Vekerd külterületén tegnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

Kabán, a Rákóczi út végében égett a cserjés mintegy ötven négyzetméteren kedden délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött - közölte a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések