A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kidöntött egy villanyoszlopot egy autós a 21-es főúton, Vizslás-Újlaknál


Eddig ismeretlen okból villanyoszlopnak csapódott egy autó vasárnap délután a 21-es főúton, Vizslás-Újlaknál. A balesetben az autó egyik utasa megsérült.


– A baleset a 21-es főút 49-es kilométerszelvényénél történt vasárnap délután fél 5 körüli időben. A személyautó eddig ismeretlen okból ütközött neki a villanyoszlopnak – tudtuk meg az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatától. Dr. Vattayné Székely Noémi, a főkapitányság sajtóügyeletese hozzátette, hogy a járműben öten utaztak, a baleset következtében az egyik utas megsérült, őt kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A kidőlt villanyoszlop a fél útpályát elfoglalja, azt az áramszolgáltató szakemberei távolítják el. A rendőrségi helyszínelést félpályás útlezárás mellett végezték, s amint az áramszolgáltató szakemberei eltávolítják a kidőlt villanyoszlopot, feloldják a forgalomkorlátozást.

Frissítés:

18:00-ra sikerült a forgalmat akadályozó villanyoszlopot eltávolítani az úttestről, feloldották a korlátozást, így a forgalom újra zavartalanul halad a főúton.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések