A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kettőezernél is több sofőrt szondáztattak Békésben


Egy hét alatt kilenc járművezetővel szemben intézkedtek ittasság miatt a rendőrök Békés megyében.


Békés megyében június 6. és június 12. között a rendőrök több mint kettőezer embert ellenőriztek, akik járművel közlekedtek. Közülük heten gépi, míg ketten nem gépi meghajtású járművet vezettek, és a helyszíni szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett náluk. A közúti ellenőrzések során így kiszűrt járművek vezetőit a rendőrök előállították az illetékes rendőrkapitányságokra, ahol a további mérések is megerősítették azt, hogy ittasan közlekedtek. Az ellenőrzött járművezetők között olyanok is voltak, akiket orvosi vizsgálatra és mintavételre vittek a rendőrjárőrök, miután a helyszínen történt szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett náluk.

A rendőrség rendszeresen felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire. Az alkohol rontja az érzékelési és reagálási képességet. Ittasan senki ne üljön a volán mögé! Semmi nem lehet ok arra, hogy miután alkoholt ittak, vezessenek, és ezzel kockára tegyék, veszélyeztessék a saját vagy mások életét, testi épségét – olvasható a police.hu oldalán.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések