A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov: Újabb humanitárius szállítmányt vittünk a Luhanszki Népköztársaságba


A csecsen vezér újabb bejegyzése a Telegramon.


Újabb humanitárius szállítmányt szállítottak a Luhanszki Népköztársaságba. A Luhanszki Népköztársaság egészségügyi intézményeibe mintegy öt tonna orvosi segélyt szállítottak az Akhmat-Khadzsi Kadirov Hős Oroszországért Alapítványtól.

A gyógyszerek listáját az egészségügyi intézmények által szolgáltatott adatok alapján állították össze. A szállítmány gyógyszerek, kötszerek, fertőtlenítőszerek, fecskendők, oldatok, elsősegélynyújtáshoz szükséges készítmények nemcsak a sebesült katonák, hanem a helyi lakosság számára is.

Az alapból származó segélyt Ramzan Aldebirov, az Orosz Föderáció Belügyminisztériuma csecsenföldi egészségügyi és egészségügyi osztályának vezetője juttatta el a kórházakba. A szállítmány nagy részét a frontvonalban lévő kórházaknak osztották szét. Ma több mint 30 csecsenföldi egészségügyi dolgozó dolgozik az LNR egészségügyi intézményeiben.

Hálás vagyok Aimani Nyeszijevna elnök asszonynak a felbecsülhetetlen segítségéért és figyelméért, amelyet nemcsak a donbászi civilek szükségleteire, hanem a nacionalista csapás ellen harcoló katonai személyzetre is fordít. A Mindenható jutalmazzon meg benneteket jóval mindkét világban!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések