A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Józsefvárosban a Fidesz idején rend volt, ma már félnek este kimenni az emberek az utcára


Sára Botond írása a Facebookon:

〽️ A közbiztonság 2019 ősze óta romlott le drasztikusan Józsefvárosban. Előtte és azóta is Fidesz-kormánya volt és van Magyarországnak, csak a városvezetés cserélődött le.

🔴
És hogy mi változott még?

A baloldali városvezetés élén Pikó András polgármesterrel

📍
csökkentette a kerületi rendőrkapitányságnak nyújtott önkormányzati támogatást,
📍 megvonta a polgárőrség támogatását,
📍 egyik első intézkedésként hatályon kívül helyezte azokat a közrendet és közbiztonságot erősítő rendeleteket, amiket korábban bevezettünk.

🛑
Arról nem is beszélve, hogy újra drogközpontot akartak nyitni, azt is a józsefvárosiakkal közös erővel sikerült csak megakadályozni.

‼️
Mindez oda vezetett, hogy ma sokan újra félnek este a kerületi utcákon.

☝️
Az pedig, hogy legalább a még általunk biztosított bérlakásokat nem vette el a rendőröktől a minimum, nem eredmény.

❌
Felelősségvállalás és cselekvés helyett megint megy a mutogatás és a mosakodás. Ronda dolog.

☝️
Mi korábban mindent megtettünk a közbiztonság fejlesztéséért, több mint 6 milliárd forintot fordítottunk erre a célra. Támogattuk a kerületi rendőséget, a rendőrök Józsefvárosban tartását pedig 60 önkormányzati szolgálati lakás felújításával segítettük.

🟠
Józsefvárosban a Fidesz vezetése idején rend volt, dinamikusan fejlődött a város, javult közbiztonság és erősödött a józsefvárosiak biztonságérzete is. Ma ebből semmi nem jellemző már, romokban a város és a vezetése is. Éppen ezért is buzdítok mindenkit arra, hogy a hétvégi időközi önkormányzati választáson támogassák Gondos Juditot, mert Józsefváros és a Csarnok negyed is többet érdemel! 🇭🇺Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések