A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Johnny Depp még 300 millió dollárért sem tér vissza A Karib-tenger kalózaiba


A napokban felröppent a hír, hogy a Disney békülne a színésszel, de Depp képviselői szerint a visszatérés hírét csak kitalálták.


2018-ban kitették Johnny Deppet a sok milliárd dolláros Disney franchise-ból, a volt felesége ellen megnyert rágalmazási pere után azonban a stúdió rengeteg pénzt fizetne a színésznek, hogy visszatérjen, legalábbis egy ausztrál lap szerint, amely névtelen iparági forrásra hivatkozva azt írta: 300 milliót ajánlottak fel neki, ha ismét Jack Sparrow szerepébe bújik. A forrás azt is mondta, a Disney abban reménykedik, hogy Depp „megbocsát” nekik. A pénzen felül jelentős adományt is ígértek egy, a színész által választott jótékonysági szervezetnek.

A Depp visszatéréséért indított petíciót 800 ezre írták alá, ők feltehetően most nagyon csalódottak lesznek, a színész képviselői ugyanis azt mondták: csak kitaláció, hogy Depp ismét Jack Sparrow lenne.

Az Amber Heard elleni rágalmazási per során Depptől egyébként a volt feleségének az ügyvédje megkérdezte: „Ha a Disney megkeresné 300 millió dollárral és egymillió alpakával, az ég világon semmi sem venné rá rarra, hogy visszamenjen és egy új Karib-tenger kalózai-filmen dolgozzon?” Depp eskü alatt azt válaszolta: így van.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések