Hirdessen itt

Joe Biden fia szexvideókat töltött fel magáról a Pornhubra


Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videót töltött fel a Pornhub pornóoldalra magáról, amint prostitutáltakkal közösül, számolt be Soros blogja  a Timesra hivatkozva. Az információk Hunter Biden laptopjáról származnak, amelyet Biden még 2019-ben hagyott el.


Mint arról korábban beszámoltunk, a Daily Mail birtokába jutott egy felvétel, amelyen az amerikai elnök fia, Hunter Biden arról mesél egy örömlánynak, hogy orosz kábítószer-kereskedők ellopták a laptopját, és attól tart, hogy az azon talált bizalmas információkkal zsarolni fogják. A brit lap szerint ezzel együtt Joe Biden fia már három laptopot hagyott el, bár az első kettőt szövetségi ügynökök segítségével sikerült visszaszerezniük.

A laptopon található információk alapján Hunter Bidennek saját felhasználói fiókja volt a Pornhubon, ahova fel is töltötte videóit: a Times szerint több tucatnyi videó tanúsítja, hogy rendszeresen lefilmezte, ahogy prostituáltakkal közösül, és a felvételeket meg is osztotta a pornóoldalon. A lap szerint arra ugyan figyelt, hogy ő maga ne lehessen felismerhető, de a feledékenysége miatt így is fény derült a dologra.

A Daily Mail információi szerint Hunter Biden keresési előzményei arra utalnak, hogy a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett. Böngészési előzményei alapján egy hatnapos időszakban felkeresett 281 weboldal közül 98 pornóoldal volt. A lap megjegyzi, a keresési előzményei alapján különösen érdeklődött az özvegypornó iránt, ami azért is érdekes, mert bátyja, Beau halála után sógornőjével is különleges viszonyba keveredett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések