A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hol láncfűrésszel, hol fecskendővel avatkoztak be Hajdú-Biharban


Szabadtéri tüzeket is oltani kellett.


Istállótűznél, közlekedési balesteknél, kisebb szabadéri tüzeknél is beavatkoztak a hajdú-bihari tűzoltók június 17-én, derül ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szombati sajtójelentéséből.

A Szabolcs megyei Tiszavasváriban gyulladt ki az istálló, az épület teljes terjedelmében égett, az ott tartott kilenc tehet sikerült kimenteni. A hajdúnánási tűzoltók segítették az intézkedéseket.

Debrecenben, a Mikepércsi úton autó ütközött villanyoszlopnak, a tűzoltók végezték az áramtalanítást; egy személyt a mentők kórházba vittek.

Hosszúpályi és Pocsaj között autó csúszott árokba, a konyári önkéntes és a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak áramtalanítani; a sofőr kórházba került.

Hajdúdorogon, a Vasút utcán 10 hektáron égett a tarló, a hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik avaroltóval és három vízsugárral fékezték meg a lángokat. Debrecenben, a Mezőőr utcán 4 hektáron égett az aljnövényzet.

Debrecenben, a Vámospércsi út és Kondoroskert kereszteződésben egy 20 méteres fa megdőlt, veszélyeztetve a vasúti pálya forgalmát; a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

A Hortobágy folyó mellett is tűz volt, oda a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések