Hirdessen itt

Háromfelé hasadt egy fa a Kishegyesi úton


Peremégéssel égett a tarló kedden Debrecen külterületén, egy három hektáros területen. A debreceni, hajdúszoboszlói és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a tüzet.


Összeütközött két motorkerékpár és egy autó Püspökladány külterületén, a 4-es számú főúton. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben az egyik motoros a helyszínen életét vesztette, a másik motor vezetőjét a Mentőszolgálat mentőhelikopterrel szállította kórházba.

Lehasadt egy tíz méter magas fa egyik ága Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A faág veszélyeztette a gyalogos forgalmat, ezért a városi hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították.

Megdőlt egy nagy fa Debrecenben, a Kishegyesi úton, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói a háromfelé hasadt, tíz méteres fát gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel kivágták.

A nyíradonyi tűzoltók kedden Nyíregyházára, a Déri Miksa utcába vonultak, ahol jelzéseket adott le egy szén-monoxid-érzékelő. Mérések során a katasztrófavédelem munkatársai megállapították a mérgező gáz jelenlétét a családi ház kazánházában. A tűzoltók átszellőztették az épületet, a lakók a gázkészüléket annak szakszerű átvizsgálásáig nem fogják használni.

Egy lehasadt faág akadályozta a forgalmat Derecske külterületén. A helyszínen a berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések