A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fut a szekér Karácsony csúcsvezetőjének: több mint 68-szorosára nőtt Mártha Imre cégének adózott eredménye


A Karácsony csúcsvezetőjének tulajdonában álló cég 2020-as adózott eredménye 525 ezer forint volt, ez 2021-ben 35,8 millió forintra nőtt.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a napokban válnak nyilvánossá az egyes gazdasági társaságok 2021-ről szóló pénzügyi beszámolói. Megírtuk, a volt SZDSZ-es államtitkár Horn Gáborhoz köthető Republikon a 2021-es év egyik nyertesének tekinthető, rávilágítottunk, hogy a választás eredményét benéző Pulai cége több mint 60 milliót kaszált 2021-ben, valamint arra is, hogy bár sorvadoznak Gyurcsányék cégei, nem kell félteni a politikus házaspárt. Kiderült az is, Karácsony tanítványának cége is nagyot ment 2021-ben, valamint, hogy a Népszava kiadója kétszázmilliós osztalék kifizetését tervezi.

Ezúttal a Lázár Houses Kft. eredményeit mutatjuk meg

A Lázár Houses Kft. tulajdonosa Mártha Imre, akinek neve olvasóink számára többek között onnan lehet ismerős, hogy a sajtó pár hónapja azt írta róla, hogy alig több mint háromezer forintért juthatott óceánparti ingatlanhoz.

A Karácsony Gergely csúcsvezetőjeként emlegetett Mártha Imre cégének nettó árbevétele 2020-ban 54,1 millió forint volt. Ez 2021-ben 73,9 millió forint lett. Adózott eredménye pedig több mint 68-szorosára nőtt.

Az e-beszámoló adatai szerint a Karácsony csúcsvezetőjének tulajdonában álló cég 2020-as adózott eredménye 525 ezer forint volt, ez 2021-ben 35,8 millió forintra nőtt.

Mutatjuk a cég 2021-es eredményeit:


Mártha Imre jelenleg a Budapesti Közművek (BKM) vezetője, de korábban a Gyurcsány-korszak egyik fontos állami cégvezetője volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések