A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Füst zavarta a forgalmat Berettyóújfalu közelében


Összeütközött egy nyerges vontató és egy személyautó péntek délelőtt Hajdúböszörményben, a Külső-Újvárosi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.


Avar égett Debrecenben, az Erdőmester utcában ötszáz négyzetméteren. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Görbeháza és Pród között is avar égett száz négyzetméteren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Égett a gaz Berettyóújfaluban, a Madarász utcában. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.  

Kora este a szabadtéri tűz miatt a füst a közúti forgalmat is veszélyezette Berettyóújfalu és Mezősas között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el lángokat – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt huszonnégy óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt – összegezte a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések