A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Faág szakadt egy parkoló autóra Debrecenben


Balesetekhez és avartüzekhez is vonultak a megye tűzoltói.


Hétfő reggel az M35-ös autópályán egy autó az árokba borult. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást – tudatta a katasztrófavédelem.

Nyírlugoson, a Katona József utcában az avar és a gaz égett ötszáz négyzetméteren tegnap. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Egy fa egyik ága leszakadt Balmazújváros közelében, a forgalmat veszélyeztette. A balmazújvárosi tűzoltók kosaras járműn át motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Nyíradony és Nyírlugos között három hektáron égett az akácerdő aljnövényzete, emiatt riasztották a nyíradonyi, a nyírbátori, a debreceni hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltókat. Az egységek kéziszerszámokkal és három vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szabadtéri tűz volt Hajdúnánás közelében is, ott az avar égett egy kis területen, a város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat.

Lehasadt egy ág a debreceni Varga utcában, ami egy parkoló autóra esett. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel eltávolították a nagyméretű ágat. Az autóban nem ült senki, így személyi sérülés nem történt.

Egy játszótéren is egy nagy faág okozott gondot, lehasadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette Debrecenben, az Ispotály utcában. A tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Késő este baleset volt Debrecenben, a Segner téren. Riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat is, akik átvizsgálták a két autót, amelyek összeütköztek és elvégezték az áramtalanítást.

Két tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések