Szabadtéri tüzek és baleset adott munkát a megye tűzoltóinak.


Vasárnap délelőtt Püspökladányban, a Bartók Béla utcában lángolt egy gazos terület. A püspökladányi hivatásos tűzoltókra volt szükség, akik két vízsugárral eloltották a tüzet – tudatta a katasztrófavédelem.

Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között száraz gallyak égtek, majd a tűz továbbterjedt a gazra, ezért riasztották a hajdúböszörményi tűzoltókat. A lángok a kukoricatáblát is veszélyeztették, ezért egy vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték azt a tűzoltók.

Vasárnap délután ezer négyzetméteren égett az avar Hajdúhadházon, a Vénkert utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Balmazújvároson, a Böszörményi út végében egy autó az árokba hajtott. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Hat tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!