A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élő videóban mutogatta meztelen exét a Facebookon egy magyar férfi


Végül testi sértés miatt kell felelnie a bíróság előtt.

Napi szinten, de havonta legalább kétszer biztosan elverte a férfi a párját, de nem is ez volt a legfelháborítóbb tette.

A férfi és élettársa már 25 éve éltek együtt, és folyamatosak voltak a viták köztük, ám 5 éve valami megváltozott, ugyanis a férfi verni kezdte a nőt, aminek szakítás lett a vége. A férfi nem elégedett meg a kenyértöréssel, a nyilvánosság erejével akart bosszút állni a nőn, erre a nő közösen használt Facebook profilját használta fel.

Először csak sértegető üzeneteket írt ki az üzenőfalra, majd pár hónappal később már a nőről képeket is kirakott, amiket a nő összes ismerőse látott. Tavaly szeptemberben pedig elkapta a gépszíj, és élő videóban osztott meg a nőről meztelen fotókat, hozzátéve:

„Itt vagy, itt vagy, itt vagy, meztelenül. Amit mutattál a férfiaknak, itt vannak a meztelen képeid. Itt vannak a te meztelen képeid. Így mutogatod magad, így. Gusztusosan.”

Az ügyészség szerint a férfi azzal, hogy a nő tudta és beleegyezése nélkül hozta nyilvánosságra adatait, és a becsülete csorbítására alkalmas tényeket állított, megsértette jó hírnevét, társadalmi megbecsülését.

D. R.-nek a bíróságon testi sértés miatt kell felelnie - írja a Bors.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések