A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nap alatt két külföldi is fennakadt az ártándi határon


Egyiküknek a papírjai nem stimmeltek, másikukat a Fővárosi Törvényszék körözte.


Az ártándi határon jelentkezett kilépésre kedd hajnalban egy afgán állampolgárságú férfi. Ellenőrzésekor egy görög utazási igazolványt, ún. „konvenciós útlevelet”, valamint egy szintén a görög hatóság által kiállított, tartózkodási engedélyt adott át, azonban mindkét okmány érvényességi ideje lejárt, olvasható a police.hu-n. Tekintettel arra, hogy a 24 éves férfi nem tudta igazolni jogszerű magyarországi tartózkodását, az egyenruhások előállították, majd a nyírbátori őrzött szállásra szállították.

Ugyanaznap 20 óra 20 perckor egy busz utasaként akart belépni az országba egy 56 éves román állampolgár. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy vele szemben a Fővárosi Törvényszék adott ki körözést, mivel nem fizette be a rá kiszabott bírságokat, és a büntetést a bíróság elzárásra változtatta át. A román állampolgárt az egyenruhások előállították, majd a bírság befizetése után szabadon távozhatott.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések